Website functies

De website begint een definitieve vorm te krijgen. Surfers die al meer dan één keer langsgekomen zijn, hebben de veranderingen misschien opgemerkt. De website heeft een paar functies gekregen die het gemakkelijker maken om de boodschap te verspreiden. Ik som ze hier even op.

Abonneren

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts, dan kan je je abonneren. Dit doe je door rechts je e-mailadres in te geven en op de knop abonneren te klikken.

abonneren
Vul je e-mail adres in en klik op Abonneren om een melding in je mailbox te krijgen als er een nieuw bericht op de site is verschenen.

Delen

Onder ieder bericht vind je knoppen om het te delen. Heb je Facebook, Google+, Pinterest of Twitter, dan kan je met een druk op de knop een bericht delen met je vrienden en de rest van de wereld.

delen
Klik op één van deze knoppen om een bericht te delen.

Abonneren op reacties

Heb je gereageerd op een post en wil je verwittigd worden wanneer andere mensen ook reageren? Vink dan de eerste optie onder het reactie tekstveld. Wil je je abonneren op nieuwe berichten? Vink dan de tweede optie aan. Dit is hetzelfde als je abonneren via de zijbalk.

Optie 1 om meldingen te ontvangen bij nieuwe reacties op het bericht. Optie 2 om meldingen te ontvangen als er een nieuw bericht op het blog verschijnt.

 

Zo, hopelijk maken jullie massaal gebruik van de nieuwe opties om kennis over clusterhoofdpijn te verspreiden.