Winnaar clusterstore wedstrijd

Bedankt

Graag wil ik iedereen die de afgelopen maand iets gekocht heeft in de clusterstore van harte bedanken. Ook iedereen die de voorbije maanden zijn steun betuigd heeft wil ik graag bedanken. Het doet deugd om te weten dat je er niet alleen voor staat. Momenteel gaat het redelijk goed met mij. Gisteren een dag zonder aanval gehad en de laatste weken kom ik maximum aan twee aanvallen per dag. Over het algemeen voel ik mij ook wat beter.

And the winner is…

Bekijk onderstaande video om te weten wie de rugzak gewonnen heeft ;-). Proficiat aan de winnaar, de rugzak wordt zo snel mogelijk bezorgd.

De wedstrijd is afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat de clusterstore gesloten is 😉 Ben je op zoek naar een mooi t-shirt, handdoek, pet of iets dergelijks? Kijk gerust eens in de clusterstore en help zo mee aan het verspreiden van de bekendheid van de ziekte.